fbpx

Turismul medical in Targu Mures

Turismul medical in Targu Mures

Turismul medical e unul din factorii care contribuie la dezvoltarea orasului Targu Mures. Datorita multitudinii de clinici si spitale din Targu Mures, orasul are potentialul de a se transforma intr-o destinatie pentru un altfel de turism si anume turismul medical.

Universitatea de Medicina si Farmaceutica din Targu Mures e unul din centrele importante de educatie superioara pentru medici si farmacisti din Romania si furnizeaza cel mai important ingredient pentru sanatate: resursa umana – medici si farmacisti.

Harta UMF Targu Mures

 

Sursa imagine: www.umftgm.ro ; informatii admitere 2013 UMF

S.M.U.R.D. www.smurd.ro (serviciu public fara personalitate juridica)

Lista Spitalelor de stat din Targu Mures:

Lista Spitalelor private din Targu Mures:

Pentru pacienti, cele mai multe din Clinicile si Spitalele din Targu Mures ofera servicii specifice hoteliere in cadrul tratamentului. Pentru familie si prieteni  exista varianta pensiunilor si hotelurilor in Targu Mures.

Cazare pentru rudele pacientilor:

O varianta de cazare este la Motel-Pensiune Via, aflat langa Complexul Comercial Promenada Mall (Auchan si Cinema City). Avantajele sunt :

  • Motelul Via e foarte usor de gasit in Targu Mures – e chiar la intrare
  • de la Motel Via e usor accesul catre clinici si spitale; chiar daca nu e in zona, accesul e usor – atat cu masina cat si cu liniile de transport in comun. Linii sugerate 18, 20.
  • Motel – Pensiune Via se afla langa cel mai mare Complex Comercial din Targu Mures
  • Motelul Via ofera Pensiune completa: cazare si masa, in Restaurantul propriu; daca doriti alternative le puteti gasi in cadrul Complexului Mall Promenada, aflat la 200 m distanta de noi.
  • La Motelul-Pensiune Via sunt preturi excelente pentru cazare; pentru detalii va rugam sa sunati pentru a afla oferta recenta.

Va asteptam pe la noi sanatosi si fericiti !

tel. mobil contact:  0720-530585; rezervare@complexvia.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *