fbpx

Complex Via

Ne puteti gasi pe drumul european E60, langa Tirgu Mures, intrarea dinspre Cluj Napoca, (sau iesirea Tirgu Mures – Cluj Napoca, km 1). Daca aveti in plan sa tranzitati orasul, va asteptam sa faceti un popas la Complexul Via! Avem pentru automobilul dumneavoastra: Benzinarie, Spalatorie Auto, Parcare pazita! Pentru dumneavoastra avem un Motel de 2 stele cu facilitati de 3 stele, in conditii excelente de pret si calitate, un Restaurant, o Cafenea si un Magazin cu de toate !

Pozitia e excelenta a complexului il face cat mai accesibil. Situata in apropierea sensului giratoriu de langa European Retail Parc, Complexul Via face ca sederea dumneavoastra la noi sa imbine utilul cu placutul; in imediata apropiere este Promenada Mall, super marchet-ul Baumax, Auchan si Metro ! In Targu Mures gasiti de asemenea un oras in care puteti sa petreceti in mod placut cateva zile, orasul oferind multiple posibilitati de petrecere a timpului liber, serile si sfarsitul de saptamana.

Aeroportul Transilvania este la 10 minute de mers cu masina! Am venit in sprijinul clientilor nostrii care vin in Targu Mures pentru a calatorii mai departe cu avionul, cu servicii de parcare pazita, astfel, puteti sa va lasati masina in parcarea pazita a complexului.

Accesul in camere la Complexului Via este independent de celelalte facilitati ale Complexului Via, (Restaurant, cafenea), lucru ce va confera o discretie totala.

Motelul nostru are 2 stele, dar sunt oferite toate conditiile unui hotel de 3 stele, inclusiv micul dejun inclus! Camere au toate conditiile necesare pentru odihna oaspetilor, inclusiv baie proprie, TV color cu cablu TV, internet wirless gratuit!

Capacitatea Motelului este de 10 camere duble. Din acestea 2 au confort sporit, cu dimensiuni mai mari, beneficiaza de pat matrimonial si baie prevazuta cu vana. 6 camere au prevazute si o terasa acoperita. In fiecare camera se pot caza la cererea clientilor persoane suplimentare, ( +2 copii, adulti), existand un mic supliment la cost, dar beneficiind de asemenea de mic dejun inclus . (practic cazarea e gratuita pentru persoanele suplimentare).

Restaurantul Complexului Via are o capacitate de 60 de locuri, in sezonul cald oaspetii nostri pot lua masa si pe terasa restaurantului. Spatiul este delimitat pentru fumatori si nefumatori in spatii separate!

Pentru clientii nostrii exista si un spatiu amenajat separat pentru mini conferinte/ discutii – pana la 10-15 persoane.

Toti clientii beneficiaza de parcare gratuita pentru automobilul lor.

In parcarea cu supraveghere video este loc atat pentru autoturisme cat si pentru TIR-uri, camioane, autocar(e), microbus(e).

Pentru ca sederea in complexul Via sa fie cat mai placuta va oferim:

-bar 
-mini-marchet 
benzinarie 
spalatorie auto
-servicii de secretariat: scaner, fax, imprimanta
-internet wireless free

Pentru informatii si rezervari

contactati-ne

telefonic, fax sau prin email! ne gasiti si pe facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *