fbpx

Cazare in Targu Mures daca am zbor din/spre Aeroportul Targu Mures?

Intrebare : Unde caut cazare in Targu Mures daca am zbor din/spre Aeroportul Targu Mures ?

Ioana: … raspunde

Aeroportul Transilvania
Aeroportul Transilvania

O situatie des intalnita, mai ales in cazul unei plecari sau sosiri la ore foarte inaintate. Datorita faptului ca au preturi reduse, companiile aeriene low cost sunt nevoie sa isi programeze orarul de zbor la primele ore ale diminetii sau seara tarziu. In calatoriile dumneavoastra e bine sa aveti in vedere posibilitatea unor intarzieri.

Ideal este sa va pregatiti in orasul de destinatie (sau de plecare) o locatie in care sa va cazati, cel putin pentru o noapte. De multe ori costul e mai mult decat acceptabil, iar avantajul major e ca sunteti odihniti a doua zi pentru continuarea calatoriei.

Am ales pentru exemplificare textul unei calatoare, oprite la noi, careia ii multumim pentru sfaturi:

Unde ma duc daca…
caut cazare in Targu Mures daca am zbor din/spre Aeroportul Targu Mures?

Sfatul Ioanei :

Fie ca ai ales sa ajungi mai devreme in Targu Mures pentru zborul de maine sau ai ajuns tarziu si vrei sa mai ramai o noapte in zona sa vizitezi atractiile turistice din Targu Mures, solutii de cazare exista in zona de la intrarea in Targu Mures.  Sfatul meu e sa ai in vedere motelul Via, la doar 10 minute de mers cu masina de la Aeroportul Transilvania.

Accesul la motel e foarte usor, Complexul Motel-Restaurant Via e usor de gasit situat fiind chiar la intrarea in Targu Mures, langa complexul comercial Promenada Mall.

Aici te asteapta cu o atmosfera calda 10 camere, fiecare avand un specific propriu. Designul camerelor este gandit sa fie in concordanta cu gusturile variate ale turistilor. Motelul este mic, intim, cu o capacitate maxima de cazare de 20 de persoane.

Motelul Via ofera cazare ieftina in Targu Mures in conditii extraordinar de bune pentru pretul cerut. Camerele sunt spatioase, cochete si foarte curate. Fiecare turist primeste maximul posibil din fiecare leu cheltuit.

In plus, pretul include si mic dejunul, care trebuie sa il recunoasteti e un “dat” pe care nu il mai gasesti inclus in pretul camerei in multe cazuri la un hotel de 3 stele. Politica proprietarilor Motelului Via este sa ofere maximul posibil clientilor, cazare comoda, acces pentru masini, parcare pazita, servicii bune, conditii excelente, la cel mai bun pret !

De retinut punctele forte: accesul usor – la intrarea in oras, pretul mic, camerele mari, curate si mic dejun inclus in pretul de la 40 lei/persoana sunt argumentele care stau la baza unei alegeri bune pentru cazarea in orasul Targu Mures.

Ioana Precup, vizitator

Alte informatii utile :  Atentie la Taxa de bagaj! pentru Wizz Air, incepand cu luna octombrie 2012 dacă bagajul dvs. de mână depăşeşte dimensiunile unei genţi de mână mici, va trebui să achitaţi o taxă pentru a putea transporta bagajul la bord. Şi bagajul de mână mare trebuie să încapă cu uşurinţă în compartimentul aflat deasupra scaunelor din cabină, astfel că nu trebuie să depăşească 56x45x25cm (o capacitate de aproximativ 60 L) ; Sfatul meu este sa platiti online taxa, e de 3 ori mai ieftin!

Link util ! Lista orarului sosirilor si plecarilor curselor Wizz Air din/spre Aeroportul Transilvania din Targu Mures.

Cazare la Motel Via, intrarea in Targu Mures: Rezervare (link), telefon mobil non stop: 0720-530585.

Camera la Hotel Via din Complex Via la intrarea in Targu Mures
Camera la Hotel Via din Complex Via la intrarea in Targu Mures

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *