fbpx

Restaurant Via

Primul restaurant la intrarea in Tg Mures

  • PROGRAM RESTAURANT 7-17 ZILNIC, Sambata-Duminica inchis
  • Organizam mese festive la cerere: tel  0265252724 sau 0723579519

piept de pui la Restaurant Via, restaurant din Tg MuresRestaurantul din cadrul Complexul Via, e primul restaurant din Tg Mures, venind de la Cluj Napoca. Restaurantul va asteapta cu un meniu predominant ardelenesc, intr-un cadru primitor. Ne adresam calatorilor in tranzit, clientii Motelului Via sau Benzinariei, precum si locuitorilor din zona, din Targu Mures, Cristesti, Ungheni.

In cadrul Restaurantului organizam mese festive sau evenimente, avand o capacitate de  50 persoane in sala principala, iar in  sala mica de protocol/sala conferinte  se pot organiza evenimente restranse de 10-20 persoane (salon nefumatori).  Meniu in cadrul evenimentelor este la alegerea clientului in urma discutiei prealabile.

Pentru rezervari, organizari de mese festive, evenimente,  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon de pe site, trimiteti un email la motelviatgm@gmail.com, sau intrebati direct pe site!  

O data cu popasul la noi puteti sa serviti masa in cele cateva spatii pregatite pentru dumneavoastra. Avem salon pentru fumatori si nefumatori. Imagini din saloane puteti vedea mai jos.  Suntem intodeauna la inaltimea asteptarilor clientilor nostrii si in acelasi timp reusim sa o facem la un pret excelent !

Pentru calatorii aflati in tranzit mai grabiti, sau cei care sunt in zona cu treburi avem o cafea excelenta la Cafe-Barul Complexului. Clientii ne recomanda!

Non stop exista posibilitatea gustarilor reci- sanwich si a unei cafele proaspete pentru soferi !

Recomandarea bucatarului

este ciorba ardeleneasca, cu  paine, dreasa cu smantana, ardei iute, la un pret de 15 lei ( in functie de toppinguri). La meniu  recomandam  pentru felul doi – pulpa la gratar cu cartofi gratinati la un pret estimativ de  20lei /100g +200g cartofi 8 lei !

(* preturile pot varia in functie de cantitate, solicitari extra – gen ardei iute, paine, etc) .

Va rugam sa ne tineti la curent daca v-a placut la noi si sa mai poftiti!

Desert dulce la Restaurant Via-Cristesti (langa Promenada Mall)

Prajitura cu mere la Restaurant Via

Meniul zilei, oferta 2016 la Restaurant Complex Via :

felul 1+felul 2 + desert, la pretul de 21 lei.

Link catre Pagina Facebook Complex ViaUrmariti-ne pe Facebook pentru oferta zilnica si pentru ofertele speciale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *