fbpx

Cazare pentru studentii la UMF Targu Mures si pentru parinti

Daca tot am intrat pe site-ul UMF, am reusit sa gasim si informatii despre cazare pentru studentii la UMF.

Pentru informatii legate de sesiunea de admitere „septembrie 2013 -click”. 

In ideea cum ca un student care se pregateste sa vina in Targu Mures toamna aceasta se intereseaza de oferta de cazare oferita de Universitate pe web site, cautam! Pe prima pagina nu gasim nici o informatie, dar ne asteptam la asta, UMF nu e Harvard sa aiba link pe pagina Studenti care sa duca spre ceva informatii despre campus, harta, informatii utile, cazare, etc.

Cum am gasit oferta: am dat o cautare. Care functioneaza ok. In lipsa cautarii, structura site-ului e greu utilizabila.

Informatiile despre cazarea oferita de UMF le gasiti in sectiunea:  http://www.umftgm.ro/universitate/directia-administrativa/serviciul-social.html, unde gasim 2 tipuri de cazare – la caminele studentesti si la Complex „Alma Mater”.

Pentru complexul Alma Mater, nu prea putem sa va oferim mai multe informatii pentru ca nu am gasit pe site-ul UMF. Nici poze, nici regulament, harta, adresa, etc. Am gasit tarifele, care pentru externi sunt intre 60 si 140 lei/persoana.

Harta UMF Targu Mures

Totusi, dupa indelungi cautari, ne-am adus aminte ca am gasit la un moment dat o harta cu campusul. In legenda se poate gasi si Complexul de cazare, il gasiti la pozitia 13.

Daca vreti sa va cazati cu parintii, rudele, trebuie sa completati o cerere de cazare.

Exista a doua varianta, desigur, cea a caminelor studentesti, unde, citam din regulament: „În căminele studenţeşti, pe perioada anului universitar, se interzice cazarea altor persoane.. ” !

Perioada de cazare pentru studenţi începe la data de 01.10 şi se termină la 31.07. Pentru cazari ocazionale, pretul este de 40 lei/loc/zi (poate avea loc in restul perioadei).

Candidaţii admişi la examenul de admitere, sesiunea septembrie 2013, nu pot depune cerere de cazare pentru căminele studenţeşti, deoarece toate locurile de cazare disponibile s-au ocupat în urma cererilor depuse de către candidaţii din sesiunea iulie 2013. Sursa info aici .

Pentru parinti si rudele studentilor care vin sa se bucure alaturi de ei in primele zile de studentie, cazarea in pensiuni si hoteluri private e o solutie mai mult decat potrivita. Iar daca beneficiaza si de o masina, isi pot extinde cautarea unei camere convenabile pana la intrarea in Targu Mures. 

PDF Prezentare Complex Via 2013Solutia unei camere curate si la un pret extraordinar, cu parcare pazita, cu un Complex Comercial in imediata apropiere e o solutie foarte buna, mai ales daca nu ai foarte mult timp de pierdut cu cautarea de cazare intr-un oras nou.

Speram ca v-am fost de ajutor, daca veniti la UMF Targu Mures si doriti sa ramaneti cateva zile doar in zona.

Cazare la intrarea in Targu Mures la Via in camera dubla cu mic dejun inclus: Camera tipCazare in Targu Mures in camera dubla cu mic dejun inclus la Complex Via Hotel usor de gasit pe harta Tg Murescamera albastra www.complexvia.ro cazare Targu MuresAmenajare baie cazare targu mures, www.complexvia.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *