fbpx

Pensiune in Targu Mures la „Via”

Alege cazare cu pensiune in Targu Mures!

Cazare in Targu Mures in camera dubla cu mic dejun inclus la Complex Via Hotel usor de gasit pe harta Tg MuresNecesitatile turistilor peste tot in lume sunt aceleasi. Vor o camera curata si un loc unde sa manance in apropiere sau si mai bine, chiar in aceasi cladire, la restaurantul hotelului. Complex Via ofera pentru clientii sai servicii de pensiune in Targu Mures, constand din cazare in camere mari, luminoase cu toate conditiile necesare pentru odihna si mic dejun inclus in pretul camerei.

 

cafea lavazza la intrarea in Targu MuresMicul dejun se serveste in Restaurantul propriu. Restaurantul din cadrul Complexului Via are 3 saloane, fiind prevazute atat sali pentru fumatori cat si pentru nefumatori. Negociabil se pot oferii servicii de pensiune completa, insemnand cazare si 3 mese zilnic. In mod curent nu avem aceasta oferta deoarece pentru majoritatea clientilor nostrii e important doar micul dejun.

Turistii care vin la Complex Via si beneficiaza de pensiune cu mic dejun inclus aleg aceasta solutie ca fiind cea mai convenabila pentru ei.

PENSIÚNE,pensiuni,s. f.1. Întreținere constând din locuință și masă (sau numai din masă) pe care cineva o primește cu regularitate în schimbul unei sume de bani dinainte stabilite; spec. găzduirea elevilor într-un pension. ♦ P. ext. (Concr.) Sumă de bani care se plătește cuiva care acordă găzduire completă sau numai masă; spec. sumă de bani care se plătea într-un pension pentru întreținerea unui elev. 2. (Concr.) Casă, restaurant în care se oferă cuiva, în schimbul unei sume de bani, găzduire completă sau numai masă. [Pr.-si-u-] – Din fr.pension.

Sursa definitiei : http://www.dexonline.ro

Serviciile de turism cu pensiune inclusa (partial sau integral) sunt o necesitate pentru clientii nostri. O mare parte din ei sunt veniti in Targu Mures in interes de afaceri sau profesional; dupa un somn bun si un mic dejun consistent isi pot desfasura programul zilnic profesional la un randament maxim.

Raport pret/calitate imbatabil

Datorita raportului foarte bun calitate-pret multe firme aleg sa colaboreze cu noi pe termen lung, serviciile adiacente oferite fiind o extraordinara oportunitate:  cazare cu pensiune in Targu Mures, cu toate avantajele ce decurg din asta, in acelasi timp departe de aglomerarea din oras, ambuteiaje, lipsa locurilor de parcare din centrul orasului.

Impreuna cu parcarea inclusa, restaurant cu multiple sali (private), spalatorie auto in imediata apropiere, zeci de firme foarte mari in imediata apropiere, zeci de magazine in cel mai mare Complex comercial din Targu Mures, RAR, Vama Targu Mures, Aeroportul din Targu Mures – reprezinta multe  oportunitati care sunt foarte importante pentru clientii nostri.

Va asteptam cu drag la Motel Via din cadrul Complexul Via cu servicii de cazare cu pensiune in Targu Mures, chiar la intrarea in oras!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *