fbpx

Ce inseamna cazare ieftina ptr. 1 noapte în Tg Mures ?

Cazare ieftina ptr. 1 noapte în Tg Mures ?

A venit iarna in Transilvania si prognozele arata zapada si temperaturi de minus 20 grade Celsius, conditii care fac traseele lungi si mai lungi. Soferul trebuie sa ia o pauza si astfel vine intrebarea: unde gasesti cazare ieftina ptr. 1 noapte in Tg. Mures la ore de seara ? Si in plus cum sunt conditiile de cazare, sunt ele suficient de bine pentru intreaga familie ?

Conditii civilizate si un pret bun!

Sunt cerintele fiecarui turist din Romania sau din afara. Ce inseamna in cuvinte si imagini conditii civilizate la un pret bun? O lista pe scurt ar fi urmatoarea:

  • Accesul usor la unitatea de cazare
  • Loc de parcare gratuit
  • Camere curate
  • Baie curata, dus, apa calda, prosoape
  • Restaurant
  • Detalii care fac vizita un deliciu

Accesul usor : „Prima la dreapta”

Harta Tg Mures -cazare la Complex Via

Cand e tarziu, esti obosit si vrei doar un pat si un piept de pui la gratar, unul din ultimele lucruri pe care vrei sa le cauti e strada unde e cazarea  unde ai facut rezervare.

Localizarea e foarte importanta. De multe ori locatia centrala e un avantaj in sine, un avantaj pentru care turistii sunt dispusi sa plateasca consistent, pentru ca e o facilitate in plus – sunt mai aproape de viata orasului, de atractiile sale. Mai aproape de viata sociala a orasului turistic. Costurile in schimb sunt de pana la 3 ori mai mari, intervin probleme inerente cu locul de parcare care e limitat, probleme cu gasirea pe harta a Hotelului sau Pensiunii. Mai ales cand esti in interes profesional sau doar in tranzit toate aceste probleme nu justifica avantajele unei locatii centrale. Nu ai suficient timp sa te bucuri de centrul orasului iar banii platiti in plus nu se justifica.

Solutia: la intrarea in Targu Mures pe E60, strada principala pe dreapta inainte de Complexul Comercial Promenada si sensul giratoriu

Locul de parcare

Parcare si spalatorie auto profesionala in Targu Mures la Spalatoria Via imagine 8

Locul de parcare e unul din lucrurile care au devenit foarte importante in calatoriile prin Romania cel putin in ultima perioada. De cele mai multe ori in centrul oraselor nu sunt suficiente locuri de parcare iar structurile de cazare au limitari. Cateodata chiar taxeaza parcarea ca un serviciu suplimentar.

Solutia: cazare cu parcare inclusa la Complex Via

Cu Camerele Curate

Atmosfera cazare-targu-mures-Motel-Via-camera-matrimoniala-pat-dublu-mic-dejun-inclusCamere curate cu baie, cu prosoape, dus, cada sau jacuzzi ar trebui sa fie ceva absolut de la inteles oriunde in Romania la orice unitate de cazare. Cum stim sa alegem un Hotel, Pensiune sau Motel cu servicii de calitate ?

Solutia :  verificati pe site-ul lor sa aiba poze cat mai complete, reale; Detaliile sunt importante, de exemplu la Complex Via se poate vedea in poze logo-ul Via pe lenjerie, pe prosoape. E un lucru important care inseamna ca suntem atenti la detalii.

Restaurant cu specific Ardelenesc

Restaurant Sala mica mov la www.complexvia.ro pe E60 la intrarea in targu mures potrivit pentru cazareMeniurile de la Restaurantul Via sunt in general simple si consistente, cu o atentie deosebita la calitate. Restaurantul are mai multe saloane, putand beneficia de conditii bune atat fumatorii cat si nefumatorii. Doar pentru cei care doresc o cafea si o oprire scurta este dedicat o cafenea cu teresa.

Cafeaua servita la Via e considerata in mod unanim ca fiind foarte buna si ne mandrim cu asta!

Detalii si oportunitati

Cand ne cazam intr-un oras nou, chiar daca trecem doar in tranzit sau in interes de serviciu ne incanta daca avem in imediata apropiere un centru de interes. Un loc unde sa putem petrece cateva ore seara sau un loc unde sa ne facem cumparaturile de moment.

Complex Via se bucura de o locatie excelenta, chiar langa Complexul Promenada, cel mai mare mall comercial din Targu Mures; zeci de magazine de firma pentru toata familia, magazine utile Auchan, Baumax iar pentru serile dumneavoastra un Cinema 3D, cu cateva sali de proiectie.

Cazare in Targu Mures cu baie curata la www.complexvia.ro

Cazare in Targu Mures camera dubla cu mic dejun inclus la Complex Via (Hotel-Motel-Pensiune)


Program filme Cinema City Targu Mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *