fbpx

in Targu Mures, cu afaceri

Sunt in Targu Mures, cu afaceri

 cazare business in Targu Mures, cu afaceri

„sunt in Targu Mures, cu afaceri” – Una din frazele pe care le rostesc tot mai multi parteneri de afaceri si colaboratori ai firmelor targumuresene, veniti in vizita de lucru in Targu Mures;

Azomures, Promenada (European Retail Park), Mobexpert, Ropharma, Geiger, Romcab sunt doar cateva din firmele din Romania care au sediul sau puncte de lucru in Targu Mures, dezvoltand locuri de munca noi local.

Targu Mures este unul din centrele de afaceri noi din Transilvania, avand o dezvoltare continuua, beneficiind de investitiile in infrastuctura din ultimii ani.

targu mures in cautarile google 2012

Cresterea interesului in Targu Mures in ultimii ani se poate vedea dintr-o sursa independenta si anume Google. Conform motorului de cautare Google in ultimii 5 ani orasul Targu Mures si-a dublat „interesul”, lumea este mai interesata de Targu Mures, interesul manifestandu-se printr-un volum mai mare de cautari.

 

Investitiile in infrastructura orasului din ultimii ani au dus la cresterea interesului, inclusiv al oamenilor de afaceri.

Investitii in infrastructura Targu Muresului

Aeroportul Targu Mures

Aeroportul Transilvania din Targu Mures a beneficiat de mai multe randuri de investitii, ultima runda in 2010, a dus la dublarea numarului de pasageri. In prezent 300.000 de calatori tranziteaza aeroportul Targu Mures, in fiecare an. In prezent se pregateste o noua runda de investitii in cadrul aeroportului prin care acesta va fi modernizat si extins, obiectivul fiind un volum de 400.000 calatori anual.

Companii aeriene ce opereaza la Targu Mures : Wizzair, Tarom, Ryanair

Destinatii directe: Barcelona, Bologna-Forli, Brussels, Budapesta, Dortmund, Frankfurt, Madrid, Memmingen, Milan-Bergamo, Paris, Pisa, Roma

Drumul European E60

Investitia in refacerea culoarului E60 facuta acum cativa ani (printre furnizori : Geiger), asigura legatura cu doua centre mari din Romania : Cluj Napoca si Brasov, orase cu o rata mare de dezvoltare.

In asteptarea viitoarei autostrazi Oradea-Brasov si Targu Mures-Iasi, ne multumim deocamdata cu un drum european destul de ok.

(Imaginati-va autostrada Tg Mures – Iasi, Tg Mures-Cluj, Tg Mures-Brasov si de cate ori va aparea Targu Mures in traseele firmelor de transport, in discutiile operatorilor logistici, distributorilor international, posibililor investitori !)

Soseaua de Centura a Tg Mures si legaturile cu autostrada

centura ocolitoare tg mures e un vis frumos deocamdata; in practica este utilizabil pentru cei care vin de la Cluj Napoca si se indreapta spre Brasov varianta prin Acatari; pentru Iasi, varianta existenta este insa mult mai greoaie. Insa ne pastram optimismul, proiectele exista, exista si sursele de finantare, iar impreuna cu investitia in autostrazi poate sa fie un motor extraordinar pentru dezvoltarea zonei.

Parcul Industrial Targu Mures

Consiliul Judetean Mureș după căstigarea unui proiect Phare de aproape 6 milioane euro a reușit să pornească cel mai mare proiect industrial din zonă, pe platforma industrială Vidrasău. In prezent in Parcul Industrial Mureș sunt angajate peste 1700 persoane. Parcul Industrial este administrat de către S.C. PARC INDUSTRIAL MUREȘ S.A., la care acționa majoritat este Consiliul Județean Mureș.

În prezent, în Parcul Industrial sunt 7,5 ha disponibile din totalul de 45 ha, divizate în parcele cu o suprafata de la 2.900 mp pana la 35.000 mp.

Firmele prezente in Parcul Industrial Mures sunt  (*):

S.C. HIRSCHMANN ROMÂNIA S.R.L
S.C. ALLCOLORS SERV S.R.L.
S.C. MUREŞ MEX S.A.
S.C. ILEFOR S.A.
S.C. CONFO MEX S.R.L.
S.C. STUDIO MEX S.R.L.
S.C. SPRIN INVESTMENT 2000 SRL
S.C. VERITAS PRODEX S.R.L.
S.C. EAST EUROPEAN TRADE S.R.L.
S.C. MONT ROSE S.R.L.
S.C. NAPA IMPEX S.R.L.
S.C. LAS PROM S.R.L.
S.C. PATRIWAE S.R.L.
S.C. ORGANIKA S.R.L.
S.C. AKSD S.R.L.
S.C. ASTORIA S.R.L
S.C. TOFOR ROMANIA S.R.L.

* (la data articolului, conform www.industrial-park.ro)

Cazare pentru angajatii firmelor in Targu Mures

In Targu Mures exista mai multe structuri de cazare, venind in sprijinul comunitatii de afaceri si avand oferte dedicate turismului de afaceri. Complexul turistic si de servicii Complex Via beneficiaza de acces facil, fiind situat chiar la intrarea in Targu Mures, aproape de parteneri de afaceri importanti din zona.

Distante estimative

 • 0 km  : Targu Mures
 • 0.2 km: Promenada Mall
 • 0.2 km: Azomures
 • 0.3 km: Metro
 • 1- 7 km : Targu Mures, aria orasului
 • 7 km : Aeroport Targu Mures

Servicii suplimentare disponibile in cadrul Complex Via

 • parcare pazita pentru masini mici, TIR, utilitare
 • servicii auto
 • restaurant – sali multiple
 • sala conferinte (10-20 locuri)
 • internet wireless gratuit
 • contracte pe termen lung

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *