fbpx

De astazi ajungem la Nadlac cu 10 min mai devreme din Targu Mures

Belgrad, vedere panoramica
Belgrad, vedere panoramica (via Wikipedia)

 

Astazi se inaugureaza o bucata din Autostrada Sibiu-Nadlac, iar de luni inca una. cca 80 KM, din care pentru Targu Mures conteaza cam jumatate, bucatile de la Sebes spre Timisoara/Arad/Nadlac.

Linkuri: Hotnews, Capital .

Pentru Targu Mures, incepe sa fie o alternativa catre Vest (Budapesta) traseul Targu Mures-Nadlac – alternativ va recomand iesirea prin Cenad (scapi de inghesuiala). Inca e cu cca 30 minute mai mult dar macar e o alternativa la sirul lung de tiruri de pe traseul Cluj-Oradea.

Targu Mures nu mai e izolat de sud vestul tarii (Timisoara-Arad ), incep sa se lege zonele de dezvoltare economica din tara.

In plus ajungi sa vizitezi Szeged, un oras ok. Apoi ai acces la Novisad si Belgrad ( cca 2 mil locuitori, daramat si refacut de 44 ori). Anul trecut dura cca 7 ore drumul pana la Timisoara, acum 5,10. Nu pare mare lucru, dar dupa 6 ore de condus trebuie sa faci pauza, sa mananci. Deci 7 ore pot sa ajunga sa fie mai mult de 9 ore.

Vestul tarii, Serbia, Grecia incep sa fie accesibile si din mijlocul Transilvaniei, atat pentru excursii cat si pentru business.

Spor la afaceri si turism!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *