fbpx

Horoscop de Targu Mures, in luna martie

martisor 1 martieHoroscop luna martie 2013

Doamnele, domnisoare si fetitele vor fi in centrul atentiei. E timpul sa renuntati la timiditate si bucurati-va de atentia oferita!

Exista posibilitatea sa cunoasteti noi persoane la locul de munca sau in jurul dumneavoastra.

In cazul in care sunteti implicata intr-o relatie de lunga durata, partenerul poate sa isi dezvaluie o latura a personalitatii pe care o veti aprecia in mod deosebit. Veti fi rasfatata cu cadouri, in special martisoare, flori, ciocolata sau o cina romantica.

Aveti tendinta de a va cenzura  instinctele sau de a le manifesta rece, lucid si cerebral. Sentimentele sunt legate de latura practica. Aveti norocul insa ca partenerul sa va inteleaga si sa fie alaturi de dumneavoastra fara a-si exterioriza prea mult sentimentele.

Pentru domni, persoana visata poate fi cucerita cu discutii despre serviciu, banalitati cotidiene, despre diete de slabire si obiceiuri casnice (curatenie, ordine), despre animale de casa, agricultura, stiinta, comert (magazine), plante, medicamente, examene, relatii profesionale, despre unchi si matusi, despre medicina. Exista posibiliatea sa o intereseze si ultimele filme aparute la cinema, premiile Oscar si posibil cateva barfe din media.

Pentru a o cuceri trebuie sa o ascultati.  Rabdarea e importanta, la fel si plimbarile si cumparaturile prin magazine sau o cina romantica la restaurant via, cu un desert special, o atrag foarte mult, acestea pot fi locuri perfecte de intalnire, mai ales cand relatia e de lunga durata.

Concluzie : luna martie e o luna in care fericirea in cuplu atinge cote maxime. O masa in doi sau cu prietenii este mai mult decat recomandata.

Si nu uitati de desert la Restaurant Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *