fbpx

Taxa de intrare pentru Strandul Weekend din Targu Mures pentru 2014

Conform HCL Targu Mures nr 339 din 18 decembrie 2014 s-au stabilit taxele de intrare la complexul de agrement si sport „Muresul”, cunoscut sub denumirea de Weekend, incepand cu data de 01.01.2014, deci pentru anul 2014, de regula pretul biletelor de intrare se modifica anual.

Pentru Biletul de intrare la Weekend pentru anul 2015 (Link catre articol actualizat in 2015)

O prevedere interesanta este cea prin care persoanele fizice sau juridice rezidente in Targu Mures care îşi achită impozitele şi taxele locale până la 31.03.2014, vor beneficia de o reducere cu 15% din pretul de intrare, din pacate cam greu de pus in practica.

Harta bazine Strand weekend Targu Mures 2014

 

Cat costa un bilet de intrare la strand pentru o persoana fizica, pret normal ?

Conform informatiilor prezentate pe site-ul administratiei din Targu Mures pretul pentru un bilet de intrare la strandul Weekend este de 6 lei pentru adulti si de 3 lei pentru copii intre 3 si 14 ani si pentru pensionari. Pentru copii sub 3 ani intrarea este gratuita.

Pentru studentii posesori Studcard vizat la zi din centrele Cluj Napoca, Tîrgu-Mureş, Arad, Oradea sunt vesti bune, pretul fiind redus la jumatate, respectiv 3 lei/bilet in sezon.

Persoanele cu handicap permanent, insotite de insotitor au intrarea gratuita.

Copiii şi însoţitorii proveniţi din centrele de plasament şi case de tip familial au o reducere, platind 3 lei de persoană. Presupun ca se refera la copii pana la 18 ani, precum si insotitorilor acestora. 

Taxa de acces pentru topoganele de apa cu bazine cu adancimea de 1.2m este de 1 Leu/tura sau de 12 Lei pentru abonament cu bratara pentru toata ziua.

Perioada sezonului este 01.05.2014 – 8.09.2014 .Taxa de parcare este de 2.5 Lei /ora.

Spalatorie auto profesionala Via din Targu Mures

Pentru ca vara-iarna masina ta merita si ea o baie, du-o si pe ea la spalatorie 🙂 ! 

Recomandare spalatorie auto: Spalatoria auto profesionala Via (langa RAR/Promenada Mall)

 

anul 2014 taxe de intrare la Bazinul Olimpic cu balon presostatic din Complexul Weekend

Mai jos aveti lista detaliata cu TOATE Taxele de intrare si serviciile desfasurate in Strandul Weekend din Targu Mures pentru anul 2014 pentru persoane fizice, taxele si bieltele de intrare la Piscina TCM, la Bazinul Olimpic, taxele de inchiriere terenuri de sport.

sursa: http://www.tirgumures.ro/taxe2014/taxe339.pdf

Date de contact Administraţia Complexului de Agrement şi Sport “Mureşul”

Municipiul Tîrgu-Mureş, strada Plutelor, nr.2,  Telefon 0265/216.930, e-mail: acasm@tirgumures.ro .

PROGRAM DE FUNCŢIONARE

Programul de funcţionare al complexului este permanent.

Accesul publicului în complex se face contra cost în perioada sezonului estival 1 mai – 31 august :

– Zilnic între orele 700-1900, cu excepţia zilelor de luni.

 Zilele de luni sunt zile pentru activităţi de întreţinere şi curăţenie, accesul publicului este permis gratuit începând cu ora 1700, dar fără a avea acces la bazinele de îmbăiere şi plajă

–  Închirierea ambarcaţiunilor se face în perioada sezonului estival 1 mai – 31 august, zilnic între orele 900-2000 , cu excepţia  zilelor de luni. Închirierea ambarcaţiunilor se face pe baza unui act de identitate (B.I., C.I., paşaport), contra cost conform HCL – urilor în vigoare.

Închirierea terenurilor de sport şi a vestiarului pentru sportivi se face permanent contra cost conform HCL – urilor în vigoare.

DOTĂRI  :

1. Bazine de înot:

– Bazin olimpic de dimensiuni 50 x 25 m şi adâncime 1,90 m, dotat cu 20 de blocstarturi;

– Bazin pentru înotători de dimensiuni 50 x 30 m şi adâncime 1,80 m;

– Bazin pentru neînotători de dimensiuni 95 x 30 m şi adâncime 1,20 m, dotat cu jacuzzi;

– 2 bazine cu tobogan de  forma unui poligon cu 8 laturi, fiecare în suprafaţă de 1205 mp şi adâncime 0,6 m, cu acces pentru copii sub 14 ani;

– Bazin pentru copii din beton, cu pasarelă de acces şi tâşnitori de apă, de formă inimioară, având suprafaţa de 350 mp şi adâncime  variabilă între 0,35 – 0,70 m;

– Piscină din polipropilenă pentru copii sub 3 ani de formă ovală, având  suprafaţa de 65 mp şi adâncimea  de 0,3 m, dotată cu 2 tobogane de apă şi 2 tâşnitori cu figurine  zoomorfe.

2. Plaja: este amenajată cu pajişte naturală

3. Parcuri de joacă pentru copii:

Sunt în număr de două, unul în suprafaţă de aproximativ  500 mp, iar al doilea situat în apropierea  bazinelor pentru copii, a postului de prim ajutor şi a vestiarului central, în suprafaţă de aproximativ 4000 mp. Parcurile de joacă sunt dotate cu obiecte şi mobilier specifice activităţii: leagăne, balansoare, tobogane, foişoare, gropi cu nisip, bănci de odihnă, căsuţe, figurine zoomorfe pe arc elicoidal, etc.

  1. Canal de legătură – pentru ambarcaţiuni:

Este un canal rezultat din reamenajarea braţului mort al râului Mureş. Are o suprafaţă de aproximativ 4,7 ha. şi o adâncime medie de 2,1 m. Canalul de legătură funcţionează  ca bază de agrement pentru publicul amator de plimbări cu ambarcaţiunile (bărci şi hidrobicilete), fără motor, din dotarea CASM.

  1. Terenuri de sport:

Sunt amplasate  la intrarea în complex dinspre râul Mureş şi anume:

– Teren de tenis de picior, prevăzut cu instalaţie de nocturnă, cu suprafaţa de 425 mp (25x17m) din asfalt;

– Teren baschet, prevăzut cu instalaţie de nocturnă, cu suprafaţa de 740 mp. (37×20 m) din asfalt;

– Teren fotbal, prevăzut cu instalaţie de nocturnă, cu suprafaţa de 2400 mp (60×40 m) cu gazon artificial;

– Teren de volei pe nisip (beach volei), cu suprafaţa împrejmuită de 588 m (42×14 m) şi suprafaţa utilă cu nisip de 392 mp (28×14 m);

– Teren de mini-fotbal (old boys), prevăzut cu instalaţie de nocturnă, cu suprafaţa de 1400 mp (40×35 m) cu gazon artificial;

Toate aceste terenuri sunt împrejmuite cu gard din plasă de sârmă, de înălţime 1,5 m şi supraînălţate  cu plasă textilă  până la o înălţime de 6 m;

– Teren de tenis  de masă, cu suprafaţă de 450 mp (30×15 m ), dotat cu 5 mese de tenis, împrejmuit cu gard din plasă de sărmă şi pavat cu pavaj vibropresat;

  1. Cabine de dezbrăcat şi  grupuri sanitare:

– 38 de cabine de dezbrăcat din lemn utilizate de publicul vizitator;

– 4 grupuri sanitare pentru public, cu acces gratuit, compartimentate separat pentru femei şi bărbaţi, dotate cu cabine WC, pişoare şi chiuvete;

Pentru cazare, mai ales daca stati cateva zile va invitam la Complex Via, la o calitate si pret imbatabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *