fbpx

Cinema City din cadrul Promenada Mall: Recomandare Motel Via

Noul Cinema City din cadrul Promenada Mall, la 500 m de Complex Via

Incepand cu Decembrie 2011, la 500 de m de  Complexul Via s-a deschis Cinema City in cadrul complexului comercial Promenada Mall. Cinema City e cel mai mare multiplex cinematografic din Târgu Mureş, dar şi cel mai mare operator cinematografic din România și Europa Centrală şi de Est.  Sălile Cinema City de la Promenada Mall din Târgu Mureş au o capacitate totală de 1465 de locuri şi 8 săli digitale, dintre care 5 săli capabile de proiecții 3D.

 

Sala cinema 3D Tg Mures la Promenada Mall

Surse foto: http://promenadamallmures.ro

Programul cinematografului Cinema City: 

Solutia pentru cazare in Targu Mures la Motel Via, langa Cinema City

Sunteţi turist în Târgu Mureş, veniţi cu familia pentru câteva zile şi căutaţi un loc de cazare ferit de aglomeraţia oraşului dar şi aproape de o zonă comercială. Complex Via este soluţia perfectă pentru voi ! Cu ocazia asta puteti vedea si un film 3D la cinema cu copii. Ar putea fi o seara castigata in excursia dumneavoastra ! In fond e concediu !

Complexul este situat pe drumul European E60, Târgu Mureş – Cluj Napoca la kilometrul 1, la intrarea în Târgu Mureş. Situat in apropierea sensului giratoriu de lângă European Retail Parc, Complex Via este la 2 minute distanţa de Promenada Mall, de hipermarketurile Baumax, Auchan si Metro, dar şi de Cinema City !

Complex Via este format din  Motel de 2 stele cu facilitati de 3 stele,  Restaurant,  Cafenea, Benzinarie, Spalatorie Auto si un Magazin cu de toate ! Complexul ofera cazare in Targu Mures pentru soferii care sunt in tranzit la cele mai bune conditii, impreuna cu o gama de servicii profesionale pentru TIR, Camioane, Masini Utilitare, Auto personale. Benzinaria Via de la intrarea in Tirgu Mures lucreaza doar cu furnizorii de renume: MOL, Petrom si Rompetrol.

Va asteptam!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *