fbpx

Evenimentul 10 ani cu Via, in cifre

Evenimentul 10 ani cu Via, marcheaza aniversarea a 10 ani de la lansarea Complexului Via, la Kilometrul 1, pe E60 Targu Mures-Cluj. Reactile clientilor au fost nepretuite si credem ca a fost un eveniment reusit si va multumim pentru participare!

Va asteptam si la cel de sarbatorire a celor 100 de ani!

Evenimentul a constat in promotii, cadouri si gratuitati oferite clientilor aflati in aceasta zi la noi. Evenimentul a durat de la ora 0.00 – 24.00, in data de 12.12.2013.

Deschis pentru prima data in 12.12.2003, Complex Via deserveste locuitorii din Cristesti, Ungheni si desigur Targu Mures precum si clientii aflati in tranzit, comercial sau turism.

Aflat in vecinatatea principalei zonei industral-comerciale din Targu Mures, langa Azomures, Rominsta, Promenada, Geiger, RAR, reprezentate auto, etc complexul este un partener de afaceri activ si de incredere, pe care intodeauna clientii se pot baza.

 

Prezentarea in cifre a Evenimentului 10 de la lansarea Complexului Via, la Kilometrul 1, pe E60 Targu Mures-Cluj.

Cateva date despre evenimentul: 676 cafele (sau ceai) oferite cadou. Deserturi gratuit in restaurant, odorizante auto gratuit in spalatoria auto si pixuri si brichete in benzinarie, pentru fiecare plin auto (in limita stocului).

Evenimentul a beneficat de o comunicare pe pagina noastra de facebook pe care v-o recomandam sa o urmariti (Like!) pentru ca oferte si surprize placute vor mai fi!

Va multumim!

Poster Eveniment 10 ani cu Via

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *