fbpx

Castiga 1 x 10 spalari auto GRATUITE!

castiga spalari gratuite splatoria auto via

Oferta Lunii Noiembrie, numai la Spalatoria auto Via: la fiecare spalare auto, primiti o cafea gratuita ! (Lavazza expresso! )
…acum intr-un pachet si mai bun !

1. intra pe www.facebook.com/ComplexVia
2. Like, Like, Like !
3. castigi o spalare auto absolut gratuit ! ( vezi mai jos regulamentul)

Spalatoria Via e parte a Complexului Via situat imediat dupa Promenada Mall, langa RAR Mures, la intrarea in Cristesti !
Complexul Via va asteapta cu un Restaurant/Bar/Cafenea, Motel 2** (cu mic dejun inclus, internet free), Benzinarie, Spalatorie auto profesionala, Parcare TIR ! O oferta completa pentru sofer si pentru masina lui !

Regulamentul Concursului: Primii 10 clienti care la data de 20 noiembrie dau un Like, lasa un comentariu pe pagina de facebook : www.facebook.com/ComplexVia , apreciaza fotografiile, serviciile sau oferta Complexului Via, castiga o spalare auto pentru interior si exterior gratuita. Castigatorii vor fi contactati pe facebook sau pe email (in cazul comenturilor pe www.complexvia.ro ) pana la sfarsitul lunii Noiembrie. Fiecare castigator va primi o programare pentru o spalare auto interior/exterior pentru autoturismul personal (maxim in urmatoarele 2 saptamani de la comunicare, perioada in care poate sa revendice premiul prin prezentare la spalatorie.

Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati pe www.complexvia.ro sau pe email: publicitate.complexvia@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *