fbpx

Cine credeti ca o sa castige CM2014 din Brasilia ? Prognoza dupa primele zile:

Pentru ca todeauna e usor de prognozat dupa primele meciuri si e gratis, mai jos e prognoza mea dupa primele meciuri din editia aceasta a Campionatului Mondial de Fotbal. Am luat situatia din prezent via Google. Appo, gasiti datele actualizate daca tastati campionatul mondial de fotbal in google search bar. Si am pus cateva tricouri de fun. Cumva imi iese ca Olanda castiga! 🙂 Dar sa le luam pe grupe:

Grupa A Brazilia are deja tricourile

: cu 14-15 jucatori in echipa (vezi mai jos), Brazilia una din cele mai in forma tari din punct de vedere economic si avand in acelasi timp o rata a coruptiei fascinant de mare, pe scurt o tara de la care politicienii romani ar putea sa ia lectii are in acelasi timp si o echipa de fotbal calificata la CM lucru pe care ni l-am fi dorit si noi. Echipa Braziliei este format pe langa varfuri de top mondial si din portar, artbitrii, public si in general toatal lumea. Cu avantajul terenurilor proprii Brazilia e clar favorita dupa primele meciuri, nici o echipa din grupa nu poate emite pretentii in fata brazilienilor neinfricati. Exceptand Mexic. Ca sa va faceti o idee despre cat de tari sunt mexicanii sa va spun cate ceva: Tuturor turistilor care au sosit in Brasilia, li se recomanda sa parcurga doar traseele semnalizate, pazite. Ca sa va dati seama cat de grav e prin zonele laturalnice din Brasilia, politia lor comunitara vine la lucru cu tancul. Si cu Duster. 🙂 Toti turistii urmeaza recomandarile si stau pe plaja. Exeptand mexicanii, carora li se cam pisca de fite din astea.

Grupa B. Olanda are deja tricourile! 🙂

Dupa 5:1 in fata maretei Spania, campioana Europei, campioana a tot si toate. Deci Olanda!

Probabil ca isi mai aduc aminte de cum e cu caldura din aventura lor prin Africa de Sud cand au intemeiat Africa de Sud, poate pentru ca media lor de inaltime (a olandezilor) e de 1.85, poate pentru ca pedaleaza, alearga si in general se misca toata ziua.

Deci Olanda! Eu tin cu Olanda. Si cu Brazilia – am mentionat ca Brasilia are deja tricourile cu cupa? Si Olanda! 🙂

Grupa C si D. au plecat in vacanta (Anglia unde esti?)

In Anglia e frig. Si ploua. Si au fost inundatii si frig. Englezii chiar se simt bine in vremea lor de acasa si nu se simt cu chef de joc in Brasilia. Cald, plaja, samba ? No thanks, I’m british!

Cand o sa fie mai racoare, mai vorbim!

Cel mai bine se descurca din cele doua grupe Columbia ? V-am zis de mexicani cum li se rupe de „pericolele”din Brasilia. La fel e si pentru columbieni!

Cald, clima, nebunie, fotbal, columbienii se simt perfect.

E.. Franta ? Franta?

Grupa E, Franta pare ok. Totusi Franta, mda.. O trecem in grupa mica 🙂

F. Leo Messi

Argentina este echipa geniilor care nu reusesc sa faca echipa. Dupa esecul cu Maradona, au un nou antrenor, un Messi care pare ca e in forma si mai ales bagat in seama de restul vedetelor. Problema Argentinei e ca toata lumea e vedeta. Un fel de Brasilia dar fara arbitrii, public, samba si tricourile faine.

Dar totusi, Messi! Hai Messi! Deci Messi!

G. H. BMW & femei

In grupele G si H,  Tata Germania cu mama Merkel si Mama Rusia cu tata Putin ar trebui sa ramana la asta. Masini si femei. Chiar daca joaca bine, chiar daca castiga ntz. Masini si femei. Am zis!

Acesta e un pamflet, radem, glumim, ne bucuram de show, hai Brazilia, pardon Olanda!   🙂

fifa2014 prognoze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *