fbpx

Bine ai venit!

Complex Motel Restaurant Via

– adresa:   Cristesti, str. Principala nr. 800/D
– tel. /fax. : 0265-306165 / 0265 326 802 (pana la ora 15.00)
– mobil: 0720-530585 – pompa non stop

La intrarea in Tirgu Mures, pe drumul european E60, dinspre Cluj Napoca in localitatea Cristesti, gasesti Complexul Via! Vecinii sunt Registrul Auto Roman si Vama Tirgu Mures, vizavi este Combinatul Chimic Azomures si in apropiere Mall Promenada, Auchan, Metro si Supermarketul Baumax.

Complexul Via

Benzinarie non-stop, Spalatorie auto, Restaurant, Bar si minimarket non-stop si desigur Motelul Via

 

Motelul are 10 camere duble, deci 20 locuri.  Se poate plati cu cardul de credit (Visa sau Mastercard).

In motel se intra cu o cartela cu cod de bare atasata la cheia camerei, pe care o primesti de la minimarket. Minimarketul este deschis nonstop si este aprovizionat cam cu tot ce ai nevoie pentru calatorie!

Toate camerele au baie proprie, cu cabina de dus, curate si ingrijite. Camerele au un hol mic la intrare, vizavi de baie. In hol este un cuier cu oglinda si dulap pentru incaltaminte, podeaua este gresiata. Camera este mochetata, cu mobilier nou, TV, taburete, 2 paturi si noptiere.

Televizorul are cablu TV si avem si internet wireless gratuit asa ca poti naviga in voie pe net.

6 din cele 10 camere au cate o terasa mica proprie unde poti lua masa sau poti bea cafeaua de dimineata la masuta cu cele 2 scaune de aici.

Micul dejun se serveste in restaurantul motelului, aflat la etaj, deasupra unei sali de jocuri. Micul dejun se poate alege din 6-7 variante si contine oua, salam, crenvursti, unt, gem, cafea si ceai.

Parcarea motelului este destul de mare si pentru masini mici si pentru TIR-uri, camioane si autocare care opresc aici la spalatorie. Parcarea este supravegheata video si spre deosebire de alte pensiuni sau vile din zona aici gasesti tot timpul loc de parcare.

In concluzie e o varianta buna de cazare pentru cineva aflat in trecere, fara sa mai fie nevoie sa se intre in aglomeratia orasului. Daca stii locul si te-ai mai oprit acolo, te vei mai intoarce si cu alta ocazie.

Pentru cei din zona care ne cunosc, stiu ca serviciile sunt super – pentru automobilul dumneavoastra, pe langa benzinarie, avem spalatorie si parcare – iar in timpul petrecut la noi puteti servi masa si o cafea. Preturile sunt super ok, iar calitatea e excelenta!

Urmariti pe site ofertele speciale sau accesati pagina noastra de facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *