fbpx

Complex Via: lansarea site-ului si istoria ultimilor ani

Complex Via va ofera cazare in Targu Mures, spalatorie auto, servicii profesionale pentru conducatorii auto si turisti, intr-un complex modern.  www.complexvia.ro e web site-ul nostru aici gasiti informatii detaliate despre noi.

In 2011 am lansat noul site www.complexvia.ro  !

Putem sa comunicam mai bine cu clientii nostrii, sa ne prezentam mai bine. Acum clientii nostrii care ne cauta, pot intr-un mod simplu si rapid sa gaseasca un numar de telefon, adresa si informatii vitale:

sunt in calatorie, vin de la Oradea si vreau sa merg spre Sighisoara, Brasov, Bucuresti sau Constanta. La intrarea in Targu Mures fac o pauza de condus – pot sa gasesc cazare buna la un pret foarte bun. Parcare pazita ? Da! Benzinarie ? Da , dar si un magazin cu piese de schimb pentru masina – un bec, lichid de parbriz, etc. Vreau sa iau cina si sa dorm in conditii bune pana a doua zi cand dupa un mic dejun sa merg mai departe !  Seara daca vreau pot sa vad un film la Tv-ul din camera sau in 3D – la 2 minute distanta este un Cinema 3d in Promenada Mall. Fac si cateva cumparaturi si apoi merg in camera. Maine sunt pe drum spre Sighisoara!

Vedeti oferta noastracazare in targu mures, ieftin si bun, un complex turistic pe drumul E60 spre Sighisoara, Brasov : motel-hotel , parcare pazita, benzinarie, magazin cu piese de schimb. In plus la 2 minute un Mall cu de toate- chiar si un Cinema 3D.

Retrospectiva Complex Via 2009-2010-2011

In  2011 Complex Via a fost prezent alaturi de sportivii de la Aeroclubul Targu Mures. Mai jos sunt ceva fotografii de la eveniment, surprinse de fotograful Iacob Somesan :

www.complexvia.ro Mitingaviatic Targu Mures, Complex Via sprijina copii!

 

 

 

 

 

Mitingaviatic Targu Mures logo Complex Via pe parasuta pe cer albastru

 


In 2010 am fost alaturi de o voce de aur a Romaniei si am sponsorizat dezvoltarea creativa a lui Costel Busuioc, un Pavaroti autohton. Printre sponsorii artistului se numara cu mandrie si Complex Via.

Despre Costel Busuioc

„Am știut că va câștiga de când l-am auzit cântând la primul casting. Atunci, ceilalți doi membri ai juriului au avut îndoieli în privința lui, însă m-au ascultat. Pe mine m-a convins în primul rând atitudinea lui pozitivă: e o persoană cu o mare dorință de de a munci și de a învăța. Iar vocea lui este impresionantă. […] Eu vreau, în primul rând, să-l pun pe Costel la învățat. Dacă vrea să facă din asta o meserie pentru toată viața, atunci trebuie să o facă așa cum trebuie. Numai educația îți asigură un viitor.”

—José Ramón Florez, membru al juriului concursului Hijos de Babel[4]

Complex Via a sponsorizat site-ul Costel Busuioc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Costel Busuioc la Gala Finala, cu Traviata !

 

In 2009 ca in fiecare an am vrut sa prezentam orasul Targu Mures celor care vin de departe, soferilor, calatorilor, turistilor, intr-un mod cat mai cald, in ciuda frigului de afara ! De sarbatori Complex Via va asteapta la intrarea in Targu Mures cu un spectacol de lumini, verdeata si o primire calduroasa !

PS. daca aveti cumva video-uri cum sunt cele de mai sus, dati-ne de stire !

In 2009, am construit ca de fiecare data, un spectacol de lumini la intrarea in Targu Mures.

In 2010 am fost alaturi de talentele Romaniei , talente romanesti.

In 2011 am fost alaturi de sportivii targumureseni pe cer. Impreuna cu ei a fost ComplexVia !

Speram ca v-a placut cum ne-am pregatit in fiecare an ! 

Acum e inca iarna, afara e –20 de grade, conduceti cu grija si sa avem un an nou fericit impreuna, cu multe realizari !

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *